Kotimaiset pastatuotteet lehmän hyvinvointiin

MAGNESIUM-pasta

MAGNESIUM-pasta

Lehmän MAGNESIUM-pasta

Erikoisruokavalio lehmille laidunhalvausriskin pienentämiseen. Täydennysrehu.

Voidaan käyttää kaikissa tuotantomuodoissa.

Käyttö:
Annostele Lehmän MAGNESIUM-pastaa lehmille, joilla on laidunhalvauksen riski voimakkaan säilörehuruokinnan tai laidunruokinnan yhteydessä.

Annostus:
Täysikasvuiset lehmät: Yksi tuubi 2 kertaa päivässä 4 päivän ajan lehmälle, jolla riski laidunhalvaukseen tai jolla on halvausoireita. Eläinlääkärin suorittaman infuusiohoidon jälkihoitona 1 tuubi päivässä 4 päivän ajan.

Käyttöohje:
1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

Saadaan antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi.

Huom! Jos lehmä ei pysty nielemään, Lehmän Magnesium-pastaa voi antaa myös peräsuolen kautta.

Huom! Luomumärehtijöiden kohdalla, on ennen tuotteen käyttämistä huomioitava, että eläinlääkärin tulee listata valmiste eläintenhoitosuunnitelmaan.

Koostumus:
Magnesiumsulfaattiheptahydraatti 55,0 %
Natriumkloridi 1,0 %
Propyleeniglykoli 14,0 %
Vesi 29,4 %

Lisäaineet:
Ksantaanikumi E 415 0,6 %

Ravintoainekoostumus:
Magnesium 5,4 %
Natrium 0,4 %
Rikki 7,2 %

Varoitukset:
Ei lasten ulottuville. Vältä korkeita lämpötiloja. Varastointi huoneenlämmössä.

Parasta ennen:
Katso pakkaus.

Nettopaino:
390 g

Pakkaus:
4 x 390 g

Valmistaja:
FinnCow | Örninkatu 15, FI-24100 Salo