Kotimaiset pastatuotteet lehmän hyvinvointiin

KALSIUM-pasta

KALSIUM-pasta

Lehmän KALSIUM-pasta

Erikoisruokavalio lehmille poikimahalvausriskin pienentämiseen. Täydennysrehu.

Käyttö:
Annostele Lehmän KALSIUM-pastaa poikimisen aikaan lehmille, joilla on poikimahalvausriski. Annostelulämpötila + 20 … +30 astetta. Lämmitä kylmä tuubi kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa.

Annostus:
Täysikasvuiset lehmät:

Tapa 1. Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Tapa 2. Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Käyttöohje:
1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

* Saadaan antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi.

Suositetaan eläinravitsemuksen asiantuntijan lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Myös lampaille ja vuohille:
Kalsiumvajeen hoitoon 1/6 tuubia 2 kertaa päivässä.

Koostumus:
Kalsiumkloridi 36,9 %
Glyseroli 4,6 %
Propyleeniglykoli 3,7 %
Vesi 34,1 %
Melassi 1,8 %

Lisäaineet:
Kalsiumpropionaatti E 282 18,5 %
Ksantanikumi E 415 0,4 %

Ravintoainekoostumus:
Kalsium 14,1 %
Raakavalkuainen 0,2 %

Yksi putkilo sisältää kalsiumia (Ca) 55 grammaa, josta kalsiunkloridista 40 grammaa.

Varoitukset:
Ei lasten ulottuville. Vältä korkeita lämpötiloja. Varastointi huoneenlämmössä yli +20 °C. HUOM! Käyttölämpötila + 20 … +30 astetta!

Huom! Tuote reagoi herkästi alle + 20 asteen lämpötilaan saostumalla ja kiteytymällä. Otettaessa käyttöön kylmä Lehmän Kalsium-pasta, se tulee lämmittää perusteellisesti joko kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa yli +20 asteen, jolloin tuotteen rakenne palautuu notkeaksi ja helposti annosteltavaksi.

Parasta ennen:
Katso pakkaus.

Nettopaino:
390 g

Pakkaus:
4 x 390 g

Valmistaja:
FinnCow  |  Örninkatu 15, FI-24100 Salo