Kotimaiset pastatuotteet lehmän hyvinvointiin

KALSIUM-pasta

KALSIUM-pasta

Lehmän KALSIUM-pasta

Täydennysrehu lehmille poikimahalvausriskin pienentämiseen.

Käyttö:
Annostele Lehmän KALSIUM-pastaa poikimisen aikaan lehmille, joilla on poikimahalvausriski. Annostelulämpötila + 20 … +30 astetta. Lämmitä kylmä tuubi kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa.

Annostus:
Täysikasvuiset lehmät:

Tapa 1. Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Tapa 2. Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Käyttöohje:
1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

* Saadaan antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi.

Neuvottele tarvittaessa tuotteen käytöstä eläinlääkärisi kanssa.

Koostumus:
Kalsiumpropionaatti 20,0 %
Kalsiumkloridi 40,0 %
Glyseroli 5,0 %
Propyleeniglykoli 4,0 %
Vesi 28,6 %
Melassi 2,0 %
Xantanikumi 0,4 %

Ravintoainekoostumus:
Kalsium 15,3 %

Yksi putkilo sisältää kalsiumia (Ca) 55 grammaa, josta kalsiunkloridista 40 grammaa.

Käyttöohje:
1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa.*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

Varoitukset:
Ei lasten ulottuville. Vältä korkeita lämpötiloja. Varastointi huoneenlämmössä yli +20 °C. HUOM! Käyttölämpötila + 20 … +30 astetta!

Huom! Tuote reagoi herkästi alle + 20 asteen lämpötilaan saostumalla ja kiteytymällä. Otettaessa käyttöön kylmä Lehmän Kalsium-pasta, se tulee lämmittää perusteellisesti joko kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa yli +20 asteen, jolloin tuotteen rakenne palautuu notkeaksi ja helposti annosteltavaksi.

Parasta ennen:
Katso pakkaus.

Nettopaino:
360 g

Valmistaja:
FinnCow  |  Rieskalähteentie 68, FI-20300 Turku  |  info(at)finncow.fi  |  puh. +358 40 684 0102