Kotimaiset pastatuotteet lehmän hyvinvointiin

Green Line KALSIUM-pasta

Green Line KALSIUM-pasta

Lehmän Green Line KALSIUM-pasta

Erikoisruokavalio lehmille poikimahalvausriskin pienentämiseen. Täydennysrehu.

Voidaan käyttää kaikissa tuotantomuodoissa.

Käyttö:
Annostele Lehmän Green Line KALSIUM-pastaa poikimisen aikaan lehmille, joilla on poikimahalvausriski. Annostelulämpötila + 20 … +30 astetta. Lämmitä kylmä tuubi kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa.

Annostus:
Täysikasvuiset lehmät:

Tapa 1. Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Tapa 2. Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Käyttöohje:
1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

* Saadaan antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi.

Suositetaan eläinravitsemuksen asiantuntijan
lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Huom! Luomumärehtijöiden kohdalla, on ennen tuotteen käyttämistä huomioitava, että eläinlääkärin tulee listata valmiste eläintenhoitosuunnitelmaan.

Myös lampaille ja vuohille:
Kalsiumvajeen hoitoon 1/6 tuubia 2 kertaa päivässä.

Koostumus:
Kalsiumkloridi 31,4 %
Propyleeniglykoli 9,0 %
Vesi 41,3 %
Melassi 2,2 %

Lisäaineet:
Kalsiumpropionaatti E 282 15,7 %
Ksantanikumi E415 0,4 %

Ravintoainekoostumus:
Kalsium 12,1 %
Raakavalkuainen 0,3 %

Yksi putkilo sisältää kalsiumia (Ca) 45 grammaa, josta kalsiunkloridista 33 grammaa.

Varoitukset:
Ei lasten ulottuville. Vältä korkeita lämpötiloja. Varastointi huoneenlämmössä yli +20 °C. HUOM! Käyttölämpötila + 20 … +30 astetta!

Huom! Tuote reagoi herkästi alle + 20 asteen lämpötilaan saostumalla ja kiteytymällä. Otettaessa käyttöön kylmä Lehmän Kalsium-pasta, se tulee lämmittää perusteellisesti joko kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa yli +20 asteen, jolloin tuotteen rakenne palautuu notkeaksi ja helposti annosteltavaksi.

Parasta ennen:
Katso pakkaus.

Nettopaino:
380 g

Pakkaus:
6 x 380 g

Valmistaja:
FinnCow  |  Örninkatu 15, FI-24100 Salo