Lehmän PÖTSI-pasta
Täydennysrehu lypsylehmille pötsin vajaatoiminnan yhteydessä

Käyttö:

Annostele Lehmän PÖTSI-pastaa lehmille pötsihäiriön yhteydessä elvyttämään pötsin toimintaa.

Annostus:
Täysikasvuiset lehmät: 1 tuubi 2 kertaa päivässä 2-4 päivän ajan lehmälle, jolla on pötsintoiminnan vajausta ja ruokahaluongelmia.
Lampaat ja vuohet: 1/3 osa tuubia 2 – 3 kertaa päivässä.

* Saadaan antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi.

Neuvottele tarvittaessa tuotteen käytöstä eläinlääkärisi kanssa.

Käyttöohje:

1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

Myös lampaille ja vuohille:
Pötsin vajaatoiminnan yhteydessä 1/3 tuubia 2-3 kertaa päivässä kahden päivän ajan.

Koostumus:
Propyleeniglykoli……………………………………….. 30,0 %

Lisäaineet:
Kalsiumpropionaatti 1a282………………………….. 35,0 %
Gentianajauhe 2b……………………………………….. 6,0 %
Elävä hiiva 4B1702………………………………………. 2,7 %
(Saccharomyces cerevisae (NCYC Sc47/CNCM I-4407/g, 1,1010 CFU/g))
Ksantaanikumi E 415 (sakeuttamisaine)

Ravintoainekoostumus:
Sokerit……………………………………………………… 30,0 %
Kosteus……………………………………………………. 26,5 %
Tuhka………………………………………………………. 18,5 %
Raakavalkuainen…………………………………………. 2,0 %
Raakakuitu…………………………………………………. 1,5 %
Raakarasva………………………………………………< 0,5 %
Kalsium…………………………………………………… 75 g/kg
Natrium…………………………………………………….. 1 g/kg

Ei lasten ulottuville. Vältä korkeita lämpötiloja. Varastointi huoneenlämmössä.

Parasta ennen:
Katso pakkaus.

Nettopaino:
330 g

Pakkaus:
4 x 330 g & 24 x 330 g

Valmistaja:
FinnCow | Piisitie 3 A, FI-24910 Halikko As

Oletko kiinnostunut tuotteistamme?

Tuotteitamme myyvät suomalaiset meijerit ja tuottajaosuuskunnat sekä useat maataloustarvikeliikkeet. Löydät jälleenmyyjät täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota meihin yhteyttä.

Scroll to Top