Lehmän KALSIUM-pasta
Erikoisruokavalio lehmille poikimahalvausriskin pienentämiseen. Täydennysrehu.

Käyttö:
Annostele Lehmän KALSIUM-pastaa poikimisen aikaan lehmille, joilla on poikimahalvausriski. Annostelulämpötila + 20 … +30 astetta. Lämmitä kylmä tuubi kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa.

Annostus:
Täysikasvuiset lehmät:

Tapa 1. Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Tapa 2. Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Käyttöohje:
1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

Huom! Annetaan vain lehmille, joilla on normaali nielemisrefleksi!

Suositetaan eläinravitsemuksen asiantuntijan lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Myös lampaille ja vuohille:
Kalsiumvajeen hoitoon 1/6 tuubia 2 kertaa päivässä.

Koostumus:
Kalsiumkloridi………………………………………………….. 36,9 %
Glyseroli…………………………………………………………… 4,6 %
Propyleeniglykoli……………………………………………….. 3,7 %
Melassi ……………………………………………………………. 1,8 %

Lisäaineet:
Kalsiumpropionaatti 1a282………………………………… 18,5 %
Ksantaanikumi E 415 (sakeuttamisaine)

Ravintoainekoostumus:
Kosteus………………………………………………………….. 42,8 %
Tuhka………………………………………………………………37,2 %
Sokerit……………………………………………………………… 9,3 %
Raakavalkuainen……………………………………………..< 0,5 %
Raakarasva…………………………………………………….< 0,5 %
Raakakuitu……………………………………………………..< 0,5 %
Kalsium…………………………………………………………141 g/kg

Ei lasten ulottuville. Vältä korkeita lämpötiloja. Varastointi huoneenlämmössä yli +20 °C. HUOM! Käyttölämpötila + 20 … +30 astetta!

Huom! Tuote reagoi herkästi alle + 20 asteen lämpötilaan saostumalla ja kiteytymällä. Otettaessa käyttöön kylmä Lehmän Kalsium-pasta, se tulee lämmittää perusteellisesti joko kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa yli +20 asteen, jolloin tuotteen rakenne palautuu notkeaksi ja helposti annosteltavaksi.

Parasta ennen:
Katso pakkaus.

Nettopaino:
390 g

Pakkaus:
4 x 390 g & 24 x 390 g

Valmistaja:
FinnCow  | Piisitie 3 A, FI-24910 Halikko As

Oletko kiinnostunut tuotteistamme?

Tuotteitamme myyvät suomalaiset meijerit ja tuottajaosuuskunnat sekä useat maataloustarvikeliikkeet. Löydät jälleenmyyjät täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota meihin yhteyttä.

Scroll to Top
Evästevalinnat

Tällä valikolla voit mukauttaa evästeasetuksia.