Lehmän KALSIUM-pasta
Erikoisruokavalio lehmille poikimahalvausriskin pienentämiseen. Täydennysrehu.

Käyttö:
Annostele Lehmän KALSIUM-pastaa poikimisen aikaan lehmille, joilla on poikimahalvausriski. Annostelulämpötila + 20 … +30 astetta. Lämmitä kylmä tuubi kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa.

Annostus:
Täysikasvuiset lehmät:

Tapa 1. Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Tapa 2. Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Käyttöohje:
1. Laita tuubi annostelupistooliin.
2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä.
4. Vie tuubi suuhun kielen päälle nieluun, jolloin pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalla.
5. Pumppaa tuubi tyhjäksi lehmän nielemistahdissa*
6. Pese pistooli käytön jälkeen.

Huom! Annetaan vain lehmille, joilla on normaali nielemisrefleksi!

Suositetaan eläinravitsemuksen asiantuntijan lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Myös lampaille ja vuohille:
Kalsiumvajeen hoitoon 1/6 tuubia 2 kertaa päivässä.

Koostumus:
Kalsiumkloridi………………………………………………….. 36,9 %
Glyseroli…………………………………………………………… 4,6 %
Propyleeniglykoli……………………………………………….. 3,7 %
Melassi ……………………………………………………………. 1,8 %

Lisäaineet:
Kalsiumpropionaatti 1a282………………………………… 18,5 %
Ksantaanikumi E 415 (sakeuttamisaine)

Ravintoainekoostumus:
Kosteus………………………………………………………….. 42,8 %
Tuhka………………………………………………………………37,2 %
Sokerit……………………………………………………………… 9,3 %
Raakavalkuainen……………………………………………..< 0,5 %
Raakarasva…………………………………………………….< 0,5 %
Raakakuitu……………………………………………………..< 0,5 %
Kalsium…………………………………………………………141 g/kg

Ei lasten ulottuville. Vältä korkeita lämpötiloja. Varastointi huoneenlämmössä yli +20 °C. HUOM! Käyttölämpötila + 20 … +30 astetta!

Huom! Tuote reagoi herkästi alle + 20 asteen lämpötilaan saostumalla ja kiteytymällä. Otettaessa käyttöön kylmä Lehmän Kalsium-pasta, se tulee lämmittää perusteellisesti joko kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa yli +20 asteen, jolloin tuotteen rakenne palautuu notkeaksi ja helposti annosteltavaksi.

Parasta ennen:
Katso pakkaus.

Nettopaino:
390 g

Pakkaus:
4 x 390 g & 24 x 390 g

Valmistaja:
FinnCow  | Piisitie 3 A, FI-24910 Halikko As

Oletko kiinnostunut tuotteistamme?

Tuotteitamme myyvät suomalaiset meijerit ja tuottajaosuuskunnat sekä useat maataloustarvikeliikkeet. Löydät jälleenmyyjät täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota meihin yhteyttä.

Scroll to Top