Kotimaiset pastatuotteet lehmän hyvinvointiin

KIITOS LUOTTAMUKSESTA! 65 000 TUUBIA VUODESSA!

Hyvä asiakkaamme,   Aloitimme vuosi sitten 1.3.2015 kotimaisten Lehmän -pastojen valmistuksen. Olemme valmistaneet pastoja Turussa sijaitsevassa tuotannossamme ensimmäisen toimintavuoden aikana noin 65 000 tuubia! Te asiakkaamme olette ottaneet tuotteet hienosti…

Jatka lukemista

Suun kautta annettavissa kalsiumvalmisteissa suuria tehoeroja!

ELK Meri Grekula on tehnyt Eläinlääketieteen liesensiaatin tutkielman lehmille suun kautta annettavista kalsiumvalmisteista. Tutkielmasta ilmenee, että markkinoilla olevissa valmisteissa on suuria eroja sekä kalsiumin määrissä että käytetyn kalsiumin imeytymisessä. Tutkielma on valmistunut alkuvuodesta 2015.…

Jatka lukemista

Tuoteparannus Lehmän Magnesium -pastaan

Asiakkailta tulleiden palautteiden perusteella olemme tehneet tuoteparannuksen Lehmän Magnesiumpastaan siten, että pasta on notkeampaa ja siten helpompaa annosteltavaa. Lehmän Magnesium -pastassa on kolme magnesiumraaka-ainetta: Magnesiumoksidi, magnesiumtrisilikaatti ja magnesiumsulfaattiheptahydraatti. Tuotteen Mg-pitoisuus…

Jatka lukemista

Lehmän -pastoista vientisopimus Viroon

TeknEst OU ja FinnCow Oy/Ltd ovat sopineet suomalaisten Lehmän -pastojen markkinoinnista Viron maidontuottajille. TeknEst OU:n toimitusjohtaja Ivar Lapa uskoo suomalaisten Lehmän -pastojen olevan haluttuja ja kilpailukykyisiä tuotteita Virossa. Ensimmäiset tuotteet…

Jatka lukemista