Ajankohtaista

Ajankohtainen MAGNESIUM!! Puute voi tappaa lehmän nopeasti.

10.6.2017

Laidunkauden alussa magnesium-puutteesta johtuva laidunhalvaus on salakavala ongelma.

Magnesiumin puute johtaa laidunhalvaukseen ja hoidossa nopeus on valttia. Pyydä välittömästi eläinlääkäri paikalle, silloin hoito on tehokkainta.

Lehmän MAGNESIUM-pasta on tehokas, kätevä ja edullinen kotihoito vähentämään laidunhalvausriskiä. Hätätilanteessa voit annostella pastan peräsuolen kautta, silloin kun lehmällä ei ole nielemisrefleksiä. Voit vielä pelastaa lehmäsi. Lehmän MAGNESIUM-pasta on hyvä pitää aina varalla maitotilalla nopeata tarvetta varten niin kesällä kuin talvellakin.

Lehmän MAGNESIUM-pastan teho perustuu magnesiumheptahydraattiin ja magnesiumtrisilikaattiin.

Laidunhalvausriski on suurimmillillaan parastuottoisilla lehmillä. Riskiä lisää nopeat sään vaihtelut: lämmin auringon paiste / nopea sadeja tuuli.

UUSITTU Lehmän MAGNESIUM-pasta tulee herkästi tuubista ja toimii! Uusimme tuotteen koostumuksen vuoden 2016 lopulla. Tuote on entistä notkeampaa annostella.

Lehmän MAGNESIUM-pasta on saatavana Hankkijan ja NHK:n myymälöissä ja nettikaupassa, Osuuskunta Maitosuomen, Arlan ja itsenäisten meijereiden myymälöissä sekä useissa maatalouskaupoissa. Kysy rehumyyjältäsi!

Lehmän MAGNESIUM-pasta on ainoa Suomessa valmistettu pastamainen tuote!

Lisätietoja: FinnCow Oy, Heikki Kemppi p 050 301 7760 heikki.kemppi@finncow.fi

Scroll to Top